Kittens

Wij hebben kittens! 

Op 19 juni is Isabel bevallen van slechts 1 kitten die dan ook de toepasselijke naam Remy heeft gekregen. Het is een blue point katertje en hij groeit goed. Zijn vader is onze eigen kater Loki. Ook Remy groeit goed. Hij is in optie.

Op 5 juli is Ziva bevallen van maar liefst 4 kittens. Het zijn 2 dames en 2 heren. We hebben ze Phoebe, Phaedra, Poseidon en Pontus genoemd. De kleuren moeten nog ontwikkelen, maar kunnen blue of seal zijn met lynx aftekening. Alle kittens zijn nog beschikbaar, al staan de dames onder evaluatie.

Hier zijn Phoebe, Phaedra, Pontus en Poseidon 5 weken oud.

 Alweer 8 weken oud, wat gaan ze hard

Ik zal ze even voorstellen met kleur, naam en foto....linksboven hebben we Phaedra een blue lynx point meisje. Ze is de grootste van het nest en een echte donderstraal. In het midden zit onze Pontus, hij is een blue point mannetje en heeft een prachtig mooi rond kopje. Hij is een kat op de boom kijker, maar pak een speeltje (hengeltje) en hij is niet te houden. Dan hebben we rechtsboven Poseidon. Hij is een blue lynx mannetje en erg lief. Hij vond de overgang naar de brok wat lastig en moest bijgevoerd worden. Als laatste hebben we onze seal lynx poesje Phoebe. Ze is erg speels, maar ook ietwat een kat uit de boom kijker. Naast haar stoere zus of stiefbroer Remy durft ze alles.

Op deze foto's zijn ze bijna tien weken oud. Het gaat goed met het stel. De eerste enting en chip hebben ze gehad. De eerste bezoekjes staan gepland.