POEZEN

Newest Members

Recent Blog Entries

EMMA -LEE

En dan zo opeens komt er wat moois op je pad. Dit mooie meisje werd online aangeboden en ik was direct verliefd op haar aanblik. Ze heeft zo'n ontzettend mooi koppie, ik kon geen weerstand bieden. Volgens de fokster is ze een blue bicolor maar is de kleurverdeling niet helemaal goed uitgevallen. Wederom geen showkwaliteit poes aangeschaft, maar wel een ontzettend prachtig gebouwde enorm lief en aanhankelijk poesje. Ik ben enorm nieuwsgierig naar haar nakomelingen. Maar vooralsnog mag ze heerlijk spelen en opgroeien met de andere jeugd hieronder beschreven.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM en PKD via echo negatief (december 2019)


FIV en FeLV negatief (januari 2020)

PENNY

Omdat Trish niet geschikt bleek voor de fok zijn haar fokster en ik uiteindelijk tot overeenstemming gekomen dat ik Penny van haar over mocht nemen. Alhoewel ze qua tekening niet showkwaliteit is, hoop ik dat haar bouw en mooie oogkleur wel tot uiting zullen gaan komen in onze toekomstige fokplannen met haar. Ze brengt namelijk wel een mooie stamboom en heerlijk karakter mee. Inmiddels is duidelijk geworden dat Penny een HM is.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (juni 2019)


FIV en FeLV negatief (juni 2019)

DELILAH

En dan onze Britse schoonheid. Deze mooie black golden shaded dame is een kadootje in de cattery. Ik vind de Brit ook enorm prachtig, maar heb toendertijd gekozen voor de Ragdoll. Die hadden net een streepje voor. Nu toch het geluk mogen hebben een Britje toe te voegen in de cattery. Als alles goed gaat en haar testen zijn in orde, dan hoop ik dat ze volgend jaar naar een mooie dekkater mag.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD, CIN via echo negatief (december 2019)


FIV en FeLV negatief (januari 2020)

KAITEY

Dankzij mijn lieve vriendin Irma heb ik dit mooie blue mitted meisje in de cattery mogen verwelkomen. Wat een heerlijkheid is ze. Enorm aanhankelijk, altijd in voor een knuffel. Ze zal hopelijk volgend jaar, als alle testen in orde zijn, zorgen voor net zulke lieve nakomelingen....


HCM en PKC via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (feb 2019)


FIV en FeLV negatief (feb 2019)


FAY
(Sadly our Fay passed away at the age of 8 months)

Toch gezwicht voor een mink meisje. Dit is Fay Youandi een ontzettend lief meisje met een heerlijk karakter. Ze is dikke maatjes al met Trish en speelt super lief met de kittens. Ik ben erg benieuwd hoe dit meisje opdroogt.


SAAR

Saar is gesteriliseerd en moeder overste van alle aanwezige katten. Zij blijft in onze cattery.

Onze allereerste kennismaking met de Ragdoll. Saar is een ontzettende lieve poes. Ze komt gedurende de dag constant even een knuffel halen. Saar vindt het af en toe fijn om op schoot te liggen, maar ligt liever strak tegen je aan op de bank. We krijgen over en weer meer dan genoeg liefde van elkaar. Saar is een seal torbie mitted en deze kleur diept steeds verder uit. Vooral haar lichaam wordt meer en meer donkerder van kleur. Ik was op slag verliefd toen ik haar kopje zag en nog steeds vertederd ze mij met haar oogopslag. Saar heeft op 6 juni 2013 een nestje kittens gehad. (zie Foto's Saar 1e nestje).


Bloedgroep A/AB


HCM en PKD via DNA negatief


FIV en FeLV negatief in maart 2013

FIV en FeLV negatief op 31-1-2014 

Our first meeting with the Ragdoll. Saar is a very sweet cat. She comes during the day constantly to go get a hug. Saar will occasionally come to you en lie on your lap, but she rather will tightly lie against you on the couch. We  get more than enough love of her. Saar is a seal mitted torbie and the color deepened still further. Especially her body becomes increasingly darker. I was in love when I saw her picture and still she softened me with her eyes. Saar has had a litter on June 6, 2013 . (See Photos Saar 1st litter ) .