POEZEN

Newest Members

Recent Blog Entries

EMMA -LEE

En dan zo opeens komt er wat moois op je pad. Dit mooie meisje werd online aangeboden en ik was direct verliefd op haar aanblik. Ze heeft zo'n ontzettend mooi koppie, ik kon geen weerstand bieden. Volgens de fokster is ze een blue bicolor maar is de kleurverdeling niet helemaal goed uitgevallen. Wederom geen showkwaliteit poes aangeschaft, maar wel een ontzettend prachtig gebouwde enorm lief en aanhankelijk poesje. Ik ben enorm nieuwsgierig naar haar nakomelingen. Maar vooralsnog mag ze heerlijk spelen en opgroeien met de andere jeugd hieronder beschreven.

PENNY

Omdat Trish niet geschikt bleek voor de fok zijn haar fokster en ik uiteindelijk tot overeenstemming gekomen dat ik Penny van haar over mocht nemen. Alhoewel ze qua patroon niet showkwaliteit is, hoop ik dat haar bouw en mooie oogkleur wel tot uiting zullen gaan komen in onze toekomstige fokplannen met haar. Ze brengt namelijk wel een mooie stamboom en heerlijk karakter mee.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (juni 2019)


FIV en FeLV negatief (juni 2019)

DELILAH

En dan onze Britse schoonheid. Deze mooie black golden shaded dame is een kadootje in de cattery. Ik vind de Brit ook enorm prachtig, maar heb toendertijd gekozen voor de Ragdoll. Die hadden net een streepje voor. Nu toch het geluk mogen hebben een Britje toe te voegen in de cattery. Als alles goed gaat en haar testen zijn in orde, dan hoop ik dat ze volgend jaar naar een mooie dekkater mag.


HCM en PKD via DNA negatief

KAITEY

Dankzij mijn lieve vriendin Irma heb ik dit mooie blue mitted meisje in de cattery mogen verwelkomen. Wat een heerlijkheid is ze. Enorm aanhankelijk, altijd in voor een knuffel. Ze zal hopelijk volgend jaar, als alle testen in orde zijn, zorgen voor net zulke lieve nakomelingen....


HCM en PKC via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (feb 2019)


FIV en FeLV negatief (feb 2019)


ARIANA

Dit mooie red point meisje Ariana is onverwachts in onze cattery terecht gekomen. Ik vond haar uitstraling en bouw voor een dame erg mooi en met haar hoop ik mooie tortie meisjes te krijgen. Die vind ik namelijk prachtig! Ze heeft een heerlijk karakter, is heel erg aanhankelijk, maar staat indien nodig ook echt wel haar vrouwtje.


HCM en PKD via DNA negatief

HCM, PKD en CIN via echo negatief (aug 2018)


FIV en FeLV negatief (dec 2018)


KATJA

Katja is inmiddels verhuisd gesteriliseerd en wel naar haar gouden mandje.

Onze eerste eigen fokje wat in de cattery gaat blijven. Katja had een klein ongelukje tijdens haar geboorte. De dierenarts probeerde haar via haar staartje geboren te laten worden, helaas brak deze af en werd het een spoedkeizersnede. Met Katja en haar broer en zus is het gelukkig allemaal goed afgelopen. Vanwege haar mooie bouw en bijzonder verhaal en prachtige ogen, blijft ze.


HCM en PKD negatief via DNA

HCM, PKD en CIN via echo negatief (aug 2018)


FIV en FeLV negatief okt '18


ISABEL

Isabel is gesteriliseerd en verhuisd mits september naar haar gouden mandje

Isabel is onze ondeugd. Ze heeft nog heel wat gekke uurtjes op een dag, dat ze door mijn huis vliegt als een kitten. Maar ze heeft een ontzettend lief karakter. Ze is heel aanhankelijk en super lief op de armen. Ze kruipt je dan helemaal aan. Deze foto is door de poezenoppas eind augustus '17 gemaakt. Ik vind de ondeugd eraf stralen. 

HCM en PKD via DNA negatief

FIV en FeLV negatief 05-12-2017
FIV en FeLV negatief okt '18

ZIVA

Ziva is gesteriliseerd inmiddels en zoekt een passend huis, zie tab Herplaatsers

Ziva is een prachtig choc point meisje. Ze was erg schuw de eerste weken, maar o wat hebben we het vertrouwen weten te vinden van dit ontzettend lieve, knuffelige meisje. Ze is nu niet meer van mijn schoot af te krijgen 's avonds, zo lief. Ook totaal geen boosheid richting de andere katten in huis. Wat een heerlijk karakter!.

HCM en PKD via DNA negatief
HCM, PKD en CIN via echo negatief (aug 2018)

FIV en FeLV negatief op 05-12-2017
FIV en FeLV negatief okt '18

FAY
(Sadly our Fay passed away at the age of 8 months)

Toch gezwicht voor een mink meisje. Dit is Fay Youandi een ontzettend lief meisje met een heerlijk karakter. Ze is dikke maatjes al met Trish en speelt super lief met de kittens. Ik ben erg benieuwd hoe dit meisje opdroogt.


SAAR

Saar is gesteriliseerd en moeder overste van alle aanwezige katten. Zij blijft in onze cattery.

Onze allereerste kennismaking met de Ragdoll. Saar is een ontzettende lieve poes. Ze komt gedurende de dag constant even een knuffel halen. Saar vindt het af en toe fijn om op schoot te liggen, maar ligt liever strak tegen je aan op de bank. We krijgen over en weer meer dan genoeg liefde van elkaar. Saar is een seal torbie mitted en deze kleur diept steeds verder uit. Vooral haar lichaam wordt meer en meer donkerder van kleur. Ik was op slag verliefd toen ik haar kopje zag en nog steeds vertederd ze mij met haar oogopslag. Saar heeft op 6 juni 2013 een nestje kittens gehad. (zie Foto's Saar 1e nestje).


Bloedgroep A/AB


HCM en PKD via DNA negatief


FIV en FeLV negatief in maart 2013

FIV en FeLV negatief op 31-1-2014 

Our first meeting with the Ragdoll. Saar is a very sweet cat. She comes during the day constantly to go get a hug. Saar will occasionally come to you en lie on your lap, but she rather will tightly lie against you on the couch. We  get more than enough love of her. Saar is a seal mitted torbie and the color deepened still further. Especially her body becomes increasingly darker. I was in love when I saw her picture and still she softened me with her eyes. Saar has had a litter on June 6, 2013 . (See Photos Saar 1st litter ) .