Aanschaf van een kitten, hoe werkt dat?

 Wanneer u bij ons een kitten aanschaft, krijgt u een zeer sociaal huisgenootje erbij. Onze kittens worden namelijk in de huiskamer geboren en getogen en zullen dus met alle kinderen, geluiden, huisdieren en bezoek in aanraking komen. Hierdoor zijn het zeer aanhankelijke kittens.
 
Het groot brengen van een nestje kittens is een ontzettend dankbare taak, je krijgt er zoveel voor terug. Wij steken er heel veel energie en liefde in en zullen onze kittens dan ook niet aan iedereen mee gaan geven. Er moet een duidelijke klik zijn tussen kitten en eventuele koper. Ik behoud me altijd het recht niet akkoord te gaan met verkoop..
 
Al onze ouderdieren worden via DNA, echo en bloedafname getest op erfelijke afwijkingen. Omdat HCM een ziekte is die zich kan ontwikkelen in de loop der jaren, worden onze katten elk jaar geëchood.  U kunt als toekomstige eigenaar altijd deze papieren inzien. WIj geven dan ook een jaar garantie op erfelijke ziektes. Dit houdt in dat u een nieuw poesje uit een andere combinatie mag uitzoeken indien uw kitten binnen het jaar overlijdt aan een erfelijke afwijking.(wel willen wij dan een aantoonbaar bewijs van uw dierenarts dat dit via sectie is geconstateerd). In ons contract staat alles duidelijk omschreven, u kunt dit rustig doorlezen wanneer u in aanmerking wenst te komen voor een kitten.
 
Onze kittens blijven minimaal 14 weken bij ons wonen.

Er worden geen fokkatertjes binnen Nederland bij ons verkocht. Fokpoesjes alleen met toestemming van mij en alleen aan een bestaande cattery die een goed fokbeleid hanteert. Vraagprijs voor een fokpoes hangt af van de combinatie waaruit het poesje komt. Maar gemiddeld hanteer ik een vraagprijs vanaf 2000 euro.

De prijs van een Ragdoll kitten voor de liefhebber is 1100 euro. Dit is inclusief stamboom, paspoort, ontwormen, entingen en chippen. Helaas doet geen dierenarts in de omgeving aan vroegcastratie. Contractueel zal worden  vastgelegd dat het poesje of katertje met 5 maanden zal moeten worden gesteriliseerd/gecastreerd.
​ 
U kunt per mail of telefonisch contact met ons opnemen wanneer u in aanmerking wilt komen voor een kitten uit een toekomstig nestje.