ONZE POEZEN

FAY VAN DE ELANDHOEVE

 Onze kleine Fay moest even wennen bij ons in huis qua drukte, maar inmiddels kan ik zeggen dat mw zich aardig heeft aangepast. Ze is dikke vriendjes met Trixie en zelfs Saar accepteert de kleine meid. Hoe bijzonder om weer een Fay in huis te hebben. Dat deze Fay maar zeer voorspoedig mag opgroeien en voor mooie nakomelingen mag zorgen. In het nest heeft ze een oog trauma opgelopen, dit is niet erfelijk en ze ervaart er weinig hinder van. Dit meisje is een true bicolor en draagt choc. Misschien ooit in de toekomst een uitdekking met een mooie choc kater, maar voorlopig mag ze eerst lekker opgroeien en hebben we twee prachtige mannen voor haar in  huis in de aanbieding ;)

Fay haar stamboom staat in Pawpeds:
Fay van de Elandhoeve (pawpeds.com) 
​ 
Fay haar bloedgroep is A of AB (draagt geen b) 
Fay draagt verdunning en choc 
​ 
HCM en PKD via DNA negatief 
HCM, PKD en CIN  via echo negatief op 26-3-2024
​ 
FIV en FeLV negatief op 13 december 2023 


TRIXIE VAN DE TOBBEDANSER

 Dit prachtige seal bicolor meisje Trixie van de Tobbedanser hebben we aangehouden uit de combinatie Penny x X-man. Zij heeft een fantastisch karakter en haar tekening vind ik erg mooi. Ik ben zeer benieuwd hoe zij zich ontwikkeld. Ze is geboren op 13 oktober 2021.

Trixie haar stamboom staat op Pawpeds:
Xylia Trixie van de Tobbedanser (pawpeds.com) 
​ 
Trixie heeft bloedgroep A of AB (draagt geen b) 
Trixie draagt verdunning 
 
HCM en PKD via DNA negatief 
HCM, PKD en CIN via echo negatief op 13-12-2023 
​ 
FIV en FeLV negatief (3-11-2023) 


TOOSKE VAN DE TOBBEDANSER

Mijn eigen fokje Tooske van de Tobbedanser een prachtig seal mitted poesje. Hoe trots kun je zijn als zoiets moois in een nestje te voorschijn komt. Ze is onwijs lief en fluffy, echt Ragdoll proof. Ze is een dochter van Emma-Lee, wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen, waardoor ik zo'n prachtdier mocht fokken.

Tooske haar stamboom staat op Pawpeds:
Tooske van de Tobbedanser (pawpeds.com)
 
Tooske haar bloedgroep is A of AB (ze draagt geen b)
Tooske draagt verdunning
 
HCM en PKD via DNA negatief
HCM, PKD en CIN via echo negatief 30-3-2021
HCM, PKD en CIN via echo negatief 11-5-2022
HCM, PKD en CIN via echo negatief 13-12-2023
 
FIV en FeLV negatief (24-6-2021)
FIV en FeLV negatief (18-5-2022)


 

EMMA -LEE (Giulietta) Diamiland 

Dit is mooie Emma-Lee, oftewel Guilietta volgens haar stamboom. Ze is de meest zachtste en liefste poes binnen de cattery. Ik heb haar  nog nooit boos gezien. Ze heeft al voor prachtig nageslacht gezorgd, waaronder dochter Tooske hierboven. Dit jaar (2021) is haar kleindochter Winnie geboren en zij mag voor prachtige nakomelingen zorgen bij mijn vriendin Irma van cattery de Elandhoeve.

Emma-Lee haar stamboom staat op Pawpeds:
Giulietta Diamiland (pawpeds.com)
 
HCM en PKD via DNA negatief
HCM, PKD en CIN via echo negatief (dec 2019)
HCM, PKD en CIN via echo negatief (juli 2021)
HCM, PKD en CIN via echo negatief (mei 2022)
HCM, PKD en CIN via echo negatief 13-12-2023
 
FIV en FeLV negatief (jan 2020)
FIV en FeLV negatief (juni 2021)
FIV en FeLV negatief (mei 2022)


SAAR (gesteriliseerd)
Onze allereerste kennismaking met de Ragdoll. Saar is een ontzettende lieve poes. Ze komt gedurende de dag constant even een knuffel halen. Saar vindt het af en toe fijn om op schoot te liggen, maar ligt liever strak tegen je aan op de bank. We krijgen over en weer meer dan genoeg liefde van elkaar. Saar is een seal torbie mitted en deze kleur diept steeds verder uit. Vooral haar lichaam wordt meer en meer donkerder van kleur. Ik was op slag verliefd toen ik haar kopje zag en nog steeds vertederd ze mij met haar oogopslag. Saar geniet van haar pensioen.

DELILAH (gesteriliseerd)
Onze mooie Delilah, heeft voor twee prachtige nestjes gezorgd. Heel verdrietig moesten we uit het eerste nestje afscheid nemen van Sterre. Daarna kwam oa Vlinder nog uit Delilah x Milan en die heeft een gouden mandje bij mijn ouders gevonden. Delilah geniet van haar pensioen bij ons. 

STERRE (overleden)

Mooie mooie Sterre, dochter van Delilah en het pronkje van mijn moeder en mij. Zij is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Veel ga ik hier niet over schrijven, dit doet te zeer, maar deze lieve schat mag nooit vergeten worden. Ze hoort hier thuis op de website van mijn cattery.....