DEKKATERS

DEKVOORWAARDEN
 
Om uw poes door onze katers te mogen laten dekken hebben wij een aantal voorwaarden op papier gezet. Door deze te ondertekenen gaat u akkoord met de voorwaarden en een dekking van 1 van onze katers. 
A)     Uw poes dient in het bezit te zijn van een FIV en FeLV test en deze dient zo recent mogelijk afgenomen te zijn (maximaal 3 maanden oud) en afgenomen na een laatste contact met een eventuele andere dekkater. Wij gaan er vanuit dat uw poes niet buitenshuis in contact is geweest met ander poezen na de afgenomen test. 
B)     De enting tegen de nies- en kattenziekte mag niet langer dan een jaar geleden zijn. 
C)     Het paspoort neemt u mee naar de kater 
D)    Het liefst zien wij dat de nageltjes ingekort zijn ter voorkoming van beschadigingen bij onze kater 
E)     De poes dient ongedierte vrij te zijn (geen vlooien, mijten oid) 
F)      De poes verblijft hier op onze kosten, dus u hoeft geen eten/drinken mee te brengen. 
G)    De poes verblijft hier minimaal 3 dagen. 
H)    Wanneer de poes niet gedekt wordt, mag u kosteloos terugkomen. Lukt het dan alsnog niet, dan kunt u ervoor kiezen om het nogmaals te proberen, of u kijgt uw geld terug minus schoonmaak/verblijfkosten (50 euro). 
I)       Bij geen of maar 1 kitten, terwijl er wel goed gedekt is, mag u terug komen voor de helft van het dekgeld, dit het liefst wel binnen 1 jaar gezien ik niet kan garanderen of Loki of X-man nog beschikbaar zijn als het veel langer duurt. U krijgt geen dekgeld retour. 
J)       Wanneer alle kittens zijn overleden voor of tijdens de bevalling mag u terug komen voor de helft van het dekgeld, dit het liefst wel binnen 1 jaar gezien ik niet kan garanderen of Loki of X-man nog beschikbaar zijn als het veel langer duurt. U krijgt geen dekgeld retour. 
K)     Dekgeld (Loki 350 euro, X-man 450 euro) dient bij het brengen van de poes betaald te worden. 

L)      Uit dekkingen met Loki en X-man mogen geen katers voor de fok verkocht of aangehouden worden. Dat geldt ook voor katers geboren uit de 1e generatie poesjes. U mag zelf een poesje aanhouden voor de fok. Daarnaast moeten de katers en poesjes (die niet voor de fok ingezet worden) gecastreerd of gesteriliseerd verhuizen. 

Heeft u interesse in een dekking met 1 van mijn katers, neemt u dan telefonisch of per mail contact met ons op. Let op: alleen Ragdoll poesje met stamboom en volledig getest komen in aanmerking voor een dekking.

LOKI van de Tobbedanser (blue lynx point)

(pg vrije lijnen)

Loki is een zoon van Poppy en Armani. Hij wordt steeds mooier. Hij heeft de oogopslag van zijn vader, maar de prachtige snoet weer van zijn moeder. De lynx aftekening van zijn moeder en de stevige bouw van beide. Hij is een aanwinst voor de cattery. Hij heeft een ontzettend aanhankelijk karakter en is inmiddels al een aantal keer vader geworden van prachtige kittens.
 
Loki zijn stamboom staat in Pawpeds:
Loki van de Tobbedanser (pawpeds.com) 
 
Loki heeft bloedgroep A (serologisch bepaald) 
 
HCM en PKD via DNA negatief 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (aug 2018) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (juni 2019) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (sept 2020) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (juli 2021) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (mei 2022) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (dec 2023) 
 
FIV en FeLV negatief (31 aug 2018) 
FIV en FeLV negatief (26 juni 2019) 
FIV en FeLV negatief (11 sept 2020) 
FIV en FeLV negatief (juni 2021) 
FIV en FeLV negatief (mei 2022) 
FIV en FeLV negatief (juni 2023) 


 
X-MAN Maszkotka (blue bicolor) 

(pg vrije lijnen, X-man is beperkt beschikbaar)

 

X-Man Maszkotka is dan eindelijk mijn langverwachte bicolor boy. Hij heeft een ontzettend aanhankelijk karakter, zijn motortje draait continue volop. Ik ben heel erg blij met deze jongen en heel erg benieuwd wat hij gaat doen met mijn meisjes. Hij is onlangs volledig goedgekeurd, dus ook hij mag dames gaan ontvangen

X-man zijn stamboom staat op Pawpeds:
X-Man Maszkotka (pawpeds.com) 
​ 
X-man heeft bloedgroep A (serologisch bepaald) 
 
HCM en PKD via DNA negatief 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (juli 2021) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (mei 2022) 
HCM, PKD en CIN via echo negatief (dec 2023) 
 
FIV en FeLV negatief (juni 2021) 
FIV en FeLV negatief (mei 2022) 
FIV en FeLV negatief (sept 2023) 


Golden Milan Eclat d'Or (gecastreerd)

Onze mooie, lieve golden shaded Brits korthaar kater Milan heeft voor mooie nestjes gezorgd. Alle kittens waren enorm lief en aanhankelijk. Zijn karakter ging echt over in de kleintjes. Helaas was Milan niet blij als dekkater. Wij hebben de keuze gemaakt hem te sluiten en hem een leven als knuffelkater te geven. Hij zou herplaatst worden naar een goeie kennis van mij in Harlingen, maar hij liet overduidelijk weten dat zijn plaats bij ons in huis is. Hij kwam dus weer hardhollend thuis en mag nu zijn leven slijten als mijn maatje. Hij heeft nooit gesproeid en kan gelukkig goed omgaan met de hormonen van de poezen in huis.